Legends of Rock, Metropool, Hengelo

Kalender
Present Danger
Datum
04.05.2024
Locatie
Hengelo

Beschrijving

4 mei 2024 Hengelo Present Danger

Op zaterdag 4 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar Metropool in Hengelo met wederom een monsterlijke ROCK-editie. Op het hoofdpodium zullen de beste internationale tributebands van Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Foo Fighters en Ozzy Osbourne/Black Sabbath alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden met volle overgave en op het hoogste niveau het publiek in spelen. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line-up:
16.15 uur: Ozzy Osbourne by Blizzard of Ozz (UK/DE)
18.00 uur: Foo Fighters by Monkey Wrench (NL)
19.45 uur: Iron Maiden by Harris (NL)

Om 20.00 uur: 2 minuten stilte (Dodenherdenking)

21.30 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
22.45 uur: Metallica by Present Danger (NL)

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger (NL), AC/DC by High Voltage (BE/NL), Iron Maiden by Harris (NL), Foo Fighters by Monkey Wrench (NL) en Ozzy Osbourne/Black Sabbath by Blizzard of Ozz (UK/DE) is dit een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Metropool, Industrieplein 10 in Hengelo opent op zaterdag 4 mei a.s. haar deuren om 15.30 uur. Het programma begint om 16.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 30,00 via www.metropool.nl en www.legendsofrocktributetour.com
Early Bird: € 25,00 (Beperkt aantal)
Groepsticket: € 27,50 (vanaf 10 personen)
Ticket dagkassa: € 35,00

(Alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Locatie informatie

Hengelo

Straat
Industrieplein 10
Plaats
Hengelo