Legends of Rock, CC De Kimpel Bilzen

Kalender
Present Danger
Datum
07.09.2024
Locatie
De Kimpel Bilzen

Beschrijving

Op zaterdag 7 september 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde CC De Kimpel in Bilzen met een monsterlijke en dampende ROCK/METAL-editie. Op het hoofdpodium zullen de beste tributebands van Metallica, AC/DC, Judas Priest en Iron Maiden alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden met volle overgave en op het hoogste niveau het publiek in spelen. Met dynamische lichtshows en special effects én in een perfecte ambiance wordt dit een aaneenschakeling van spectaculaire en intense concerten en dé ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Special Guest Rock coverband KOYLE zorgt voor de knallende afterparty met haar unieke full-show met de grootste Rock hits van de afgelopen 30 jaar.

Line up:
18.00 uur: Judas Priest by Painkiller (NL)
19.30 uur: Iron Maiden by Harris (NL)
21.05 uur: Metallica by Present Danger (NL)
22.40 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
00.15 uur: The Ultimate Rock Experience by KOYLE (BE)

Ruim voldoende zit- en staanplaatsen en een uitgebreide foodarea maken dit unieke festival helemaal compleet!

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, Iron Maiden by Harris, Judas Priest by Painkiller en AC/DC by High Voltage is dit een MONSTERLIJKE ROCK/METAL-ervaring van het hoogste niveau.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

CC De Kimpel, Eikenlaan 25, 3740 Bilzen opent op zaterdag 7 september haar deuren om 17.00 uur en het programma begint om 18.00 uur.

Ticket voorverkoop: € 27,50 via www.legendsofrocktributetour.com en www.dekimpel.be en www.fnactickets.be
Earlybird-ticket: € 22,50 (beperkt aantal)
Groepsticket: € 25,- (v.a. 10 personen)
Dagkassa: € 32,50
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Locatie informatie

De Kimpel Bilzen

Straat
Eikenlaan 25
Plaats
3740 Bilzen
Land
België