Legends of Rock AHOY te Rotterdam

Beschrijving

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XXL komt naarROTTERDAM AHOY!

 

“het grootste en meest complete Tribute Festival van Europa!”

 

 20 bands = 20 uur live muziek!

 

Op zaterdag 30 november viert de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour haar 15-jarig bestaan in Rotterdam AHOY met een weergaloos LEGENDS of ROCK Tribute Festival XXL 2024!

Maar liefst twintig van de beste internationale tribute bands zorgen voor een aaneenschakeling van spectaculaire concerten in de tot Rocktempel omgebouwde Rotterdam AHOY.

 Verdeeld over twee XL podia storten de allerbeste tributes van o.a.: Queen, Metallica, ACDC, Guns N' Roses, U2 e.v.a. op indrukwekkend authentieke wijze alle grote hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uit. Daarmee zorgen zij in Rocktempel Rotterdam AHOY, voor 20 uur spectaculaire live muziek van het hoogste niveau, compleet met dynamische lichtshows en vele special effects.
Rock, pop, metal, punk, grunge… alles komt aan bod. De uitgebreide food area, merchandise stands en ruime zit- en staanplaatsen maken dit unieke festival helemaal af. Naast de reguliere ruime zit- en staanplaatsen op de begane grond zijn er op de balkons luxe stoel tickets en VIP arrangementen te koop.

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XXL in Rotterdam AHOY: 

Rotterdam AHOY, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam opent op zaterdag 30 november 2024 haar deuren om 12:00 uur en het programma loopt van 12:30 tot 01:00 uur.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is exact 15 jaar geleden in het leven geroepen om de beste internationale tribute bands een professioneel podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen.

 Het 15-jarig jubileum festival in Rotterdam AHOY op 30 november toont overduidelijk aan dat die missie geslaagd is. Geslaagd, maar nog lang niet voltooid. Dankzij oneindig veel shows in de hele Benelux wint de tour nog steeds aan populariteit en is de LEGENDS of ROCK Tribute Tour een begrip bij liefhebbers van spectaculaire live muziek.