Het is inmiddels twee jaar geleden dat Bolderpop in december een rockavond organiseerde in Den Bolder. Onder de veelbelovende naam ‘Masters of Rock’ brachten drie tributebands stevige rockmuziek van topniveau. Present Danger maakte haar naam als Metallica tribute waar, Up the Irons zorgde voor een indrukwekkende vertolking van de hits van Iron Maiden en Action in DC was nauwelijks van de echte AC/DC te onderscheiden. Bolderpop beschouwt het als een geweldige avond die al meteen een vraag naar meer opriep.

Die vraag wordt op zaterdag 9 december beantwoord als Present Danger als Metallica tribute en Stahlzeit als Rammstein op zullen treden. De line-up maakt de verwachtingen ten opzichte van twee jaar geleden alleen nog maar groter. Peter de Been, lid van de werkgroep Bolderpop, denkt dat er veel animo voor de avond is. “Er is hier in de regio een enorme groep liefhebbers van echte rockmuziek; dat bleek twee jaar geleden al tijdens de rockavond. Zeker Present Danger heeft een grote schare fans die vrijwel alle optredens bijwonen. We hopen die club sowieso binnen te krijgen. Daarnaast zijn er veel liefhebbers van Rammstein, dus ook uit die hoek verwachten we veel animo. Het is gewoon een sterke line-up.”

Het ‘Masters of Rock Part II’ concert wordt gehouden op zaterdag 9 december vanaf 20.00 uur in Den Bolder. Kaarten voor de avond zijn te koop à 12,50 euro bij Den Bolder (tel. 0416-311346). Mocht de avond vooraf nog niet zijn uitverkocht dan zijn er aan de zaal ook nog kaarten verkrijgbaar. Meer informatie: www.bolderpop.nl.