De werkgroep Bolderpop maakt onderdeel uit van vereniging Den Bolder. Doel van de enthousiaste club jongelui is het organiseren van concerten voor alle doelgroepen. Juist omdat de groep zich op alle doelgroepen richt, is de variatie in de concerten groot. Zo vonden de afgelopen jaren avonden plaats gericht op de Sixties, het Hollandse lied, Oldies en rock. De bijbehorende artiesten variëren van Armand en George Baker tot Present Danger en Action in DC.

Feest

Voor de feestavonden van Bolderpop is doorgaans veel animo. Bands als WC Experience en Band Zonder Banaan verzorgden al meerdere optredens in Den Bolder. “De zaal van Den Bolder leent zich uitstekend voor concerten”, vertelt Barko Smits van Bolderpop. “We hebben een groot podium, goed geluid in de zaal en we kunnen ruim zeshonderd bezoekers herbergen. Zeker als het gaat om feestconcerten is Den Bolder perfect: de bands hebben op het podium ruimte genoeg om hun acts te doen en het publiek heeft ruimte genoeg om lekker te feesten.”

Voor zaterdag 15 december zijn twee bands geboekt. De band Arie is in de regio bekend om haar kwalitatief goede optredens. De muzikanten brengen een breed repertoire aan blues-, rock- en popcovers die bij iedereen lekker in het gehoor liggen. De Band Zonder Banaan is toonaangevend in de wereld van feestmuziek. Met gierende gitaren en ‘vette’ drums weet de band de aandacht en het enthousiasme van het publiek makkelijk voor zich te winnen. Ook deze show belooft veel vuurwerk en spektakel.

De Bolderpop feestavond wordt gehouden op zaterdag 15 december in Den Bolder in Waspik. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop à 12,50 euro bij Den Bolder (Schoolstraat 19) of telefonisch te reserveren: 0416-311346. Toegang is vanaf 16 jaar. Meer informatie is te vinden op www.denbolder.nl.