Al pratende over muziek werd het album "Face the truth"  overhandigd, met name, met de vraag wat men vond van het nummer "Iron rain". Dat hebben we geweten ! De mensen van Rock for Vets waren erg onder de indruk. Vooral van het nummer Iron Rain.  “He man , this is about us !!” . Bovendien vonden ze de (camo)gitaar van Thijs helemaal geweldig. Na het opsturen van een aantal “Face the Truth” albums, drumsticks en merchandise voor hun komende Benefietconcert, was de band met Rock for Vets gesmeed.

Rock for Vets is een organisatie van vrijwilligers in Long Beach Californië, die muziekles en bandcoaching geven aan veteranen in het VA militaire hospitaal . Hieruit is ook weer de Rock for Vets-band ontstaan, die regelmatig optreedt op festivals en voor andere organisaties. Qua apparatuur wordt Present Danger tijdens deze tour ondersteund door de gitaarverstekerfabrikant Albion. Optredens en zo…

De agenda begint al lekker voor te lopen met optredens en andere mooie dingen, zoals 2 shows met Rock for Vets bands, 2 shows in Phoenix samen met “Black Widow Kiss” en een show in Long Beach, een optreden in Hollywood in een Sam Ash musicstore (één van de grootste muziekinstrumentenwinkel ketens van Amerika). Daarnaast staat er  een optreden/interview voor een radiostation en een optreden/interview voor de TV show “Road dogs” gepland. Deze TV show word uitgezonden in 50 grote steden in de VS . Verder wordt er momenteel nog gewerkt aan een optreden in Las Vegas. Elke dag komt er nieuwe informatie binnen, dus die 2 weken komen ram vol te zitten en dat is natuurlijk ook het doel. Zoveel mogelijk spelen.

Ook zijn er, wat Present Danger aangaat, nog steeds de contacten met Indonesië maar de Amerikaanse uitdaging heeft nu even voorrang gekregen. Dus volg Present Danger op onze website en facebook!