Legends of Rock, Lummen (B)

Beschrijving

Op zaterdag 11 maart 2023 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Zaal Oosterhof in Lummen voor een waar MONSTERS of ROCK-spektakel met AC/DC by High Voltage (BE/NL), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE), Iron Maiden by Harris (NL/BE) en Metallica by Present Danger. Alle hits als Whole Lotta RosieParadise City, Nothing Else Matters en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Special Guest Rock coverband KOYLE zorgt voor de knallende afterparty met haar dynamische full show met de grootste Rock hits van de afgelopen 30 jaar en bezorgt het publiek ‘The Ultimate Rock Experience’. 

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage (BE/NL), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE), Iron Maiden by Harris (NL/BE), Metallica by Present Danger en The Ultimate ROCK Experience by KOYLE (BE) is dit een MONSTERS of ROCK-ervaring van het hoogste niveau.
Metallica by Present Danger (NL)
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

Zaal Oosterhof, Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, in Lummen opent op zaterdag 19 maart haar deuren om 17.00 uur en het programma start om 18.00 uur.
Ticket voorverkoop: € 22,50 (ook via www.FNACtickets.be)
Ticket dagkassa: € 27,50
Early bird-ticket: € 17,50 (beperkt beschikbaar)
Groepsticket: € 20,- (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop: alle FNAC-winkels

(alle prijzen zijn excl. servicekosten)

Locatie informatie

Lummen

Straat
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56
Plaats
Lummen
Land
België