Legends of Rock Horst

Beschrijving

Op zaterdag 24 juni a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Mèrthal in Horst voor een spectaculaire Rock-editie!! Op het mega podium zullen de beste internationale tributebands van Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Bon Jovi, Deep Purple en Rolling Stones alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Er staat professioneelbarpersoneelklaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. Zin in friet, snacks of een broodje? Geen punt, ook daar is aan gedacht! Verder vind je een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen, diverse merchandise stands en voldoende schone toiletten.

Line-up:
15.00 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers
16.25 uur: Deep Purple by Purple Strangers
17.50 uur: Bon Jovi by Cross Road
19.15 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses
20.55 uur: Iron Maiden by Harris
22.25 uur: AC/DC by High Voltage
23.50 uur: Metallica by Present Danger

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger (NL), AC/DC by High Voltage (BE/NL), Iron Maiden by Harris (NL), Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE), Bon Jovi by Cross Road (NL), Deep Purple by Purple Strangers (NL) en Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE) is dit een  Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Locatie informatie

Horst

Straat
Gasthuisstraat 30
Plaats
5961 GB Horst