Legends of Rock Eindhoven

Beschrijving

Op vrijdag 30 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar poppodium Effenaar in Eindhoven voor een waar Rock-spektakel met de beste tributes van AC/DC by High Voltage (BE/NL), Metallica by Present Danger, Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) en Deep Purple by Purple Strangers. Alle hits als Whole Lotta Rosie, Enter Sandman, Paradise City, Smoke On The Water en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by High Voltage (BE/NL), Metallica by Present Danger, Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) en Deep Purple by Purple Strangers is dit een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

Effenaar, Dommelstraat 2 in Eindhoven, opent op vrijdag 30 december om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur.
Ticket voorverkoop: € 25,-
Ticket dagkassa: € 30,-
Groepsticket: € 22,50 (vanaf 10 personen)
Fysieke voorverkoop: Effenaar, Dommelstraat 2, Eindhoven

(alle prijzen zijn excl. servciekosten)

Locatie informatie

Eindhoven

Straat
Dommelstraat 2
Plaats
Eindhoven