PresentDangerSlider_003.jpg
PresentDangerSlider_002.jpg
PresentDangerSlider_007.jpg
PresentDangerSlider_004.jpeg
PresentDanger_Graspop_2023.jpeg
PresentDangerforslide.jpeg
PresentDanger25nov2023.jpeg
previous arrow
next arrow

Legends of Rock, CC De Kimpel Bilzen

Kalender
Present Danger
Datum
07.09.2024
Locatie
De Kimpel Bilzen

Beschrijving

Op zaterdag 7 september 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar de tot Rocktempel omgebouwde CC De Kimpel in Bilzen met een monsterlijke en dampende ROCK/METAL-editie. Op het hoofdpodium zullen de beste tributebands van Metallica, AC/DC, Judas Priest en Iron Maiden alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden met volle overgave en op het hoogste niveau het publiek in spelen. Met dynamische lichtshows en special effects én in een perfecte ambiance wordt dit een aaneenschakeling van spectaculaire en intense concerten en dé ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Special Guest Rock coverband KOYLE zorgt voor de knallende afterparty met haar unieke full-show met de grootste Rock hits van de afgelopen 30 jaar.

Line up:
18.00 uur: Judas Priest by Painkiller (NL)
19.30 uur: Iron Maiden by Harris (NL)
21.05 uur: Metallica by Present Danger (NL)
22.40 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)
00.15 uur: The Ultimate Rock Experience by KOYLE (BE)

Ruim voldoende zit- en staanplaatsen en een uitgebreide foodarea maken dit unieke festival helemaal compleet!

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, Iron Maiden by Harris, Judas Priest by Painkiller en AC/DC by High Voltage is dit een MONSTERLIJKE ROCK/METAL-ervaring van het hoogste niveau.

LET LIVE MUSIC DO THE TALKING!

CC De Kimpel, Eikenlaan 25, 3740 Bilzen opent op zaterdag 7 september haar deuren om 17.00 uur en het programma begint om 18.00 uur.

Ticket voorverkoop: € 27,50 via www.legendsofrocktributetour.com en www.dekimpel.be en www.fnactickets.be
Earlybird-ticket: € 22,50 (beperkt aantal)
Groepsticket: € 25,- (v.a. 10 personen)
Dagkassa: € 32,50
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Locatie informatie

De Kimpel Bilzen

Straat
Eikenlaan 25
Plaats
3740 Bilzen
Land
België

tribute logo

In 2005, the band members decided to bring a Metallica set in addition to the regular performances. In the year 2007/2008, the band decided to register as a Metallica tribute for the national band competition "Clash of the cover bands". This was a great period for the band, in which, in the run-up to the final, great stages such as the Mezz Breda, the Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg and Paradiso Amsterdam were visited. Ultimately, this Metallica tribute was chosen as the winner in the national final in the Vechtse Banen in Utrecht. In addition, Thijs received the award for best guitarist. Meanwhile, the Metallica repertoire has expanded into a spectacular tribute show.


In 2005 besloten de bandleden naast de reguliere optredens een Metallica-set te gaan brengen.In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich als Metallica tribute in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie "Clash of the coverbands". Dit werd een mooie periode voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, de Mezz Breda, de Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam werden aangedaan. Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de award van beste gitarist in ontvangst nemen. Inmiddels is het Metallica repertoire uitgebreid tot een spectaculaire tributeshow.