Legends of Rock Brielle

Kalender
Present Danger
Datum
02.09.2023
Locatie
Brielle

Beschrijving

Op zaterdag 2 september a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour terug naar het festivalterrein bij Breezze in Brielle voor wederom een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL. Op het mega podium zullen de beste internationale tributebands van AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Bon Jovi, Tina Turner, Queen, U2, Rolling Stones en Anouk alle hits en de beste albumsongs van hun muzikale helden over het publiek uitstorten. Samen met spectaculaire lichtshows en vele special effects zorgen zij voor een aaneenschakeling van dynamische shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Er staat professioneelbarpersoneelklaar om je supersnel van een koel drankje te voorzien. In de uitgebreide Food Area staan professionele koks klaar om een heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijd voor je te bereiden. Liever snacken of een broodje? Geen punt, ook daar is aan gedacht! Verder vind je een ruime hoeveelheid zit- en staanplaatsen, diverse merchandise stands en voldoende schone toiletten.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met o.a. AC/DC by High Voltage (BE/NL), Metallica by Present Danger, Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) en Queen by Miracle (IT/NL/BE) is dit een Pop/Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Line-up:
12.30 uur: Anouk by Urban Solitude (NL)
13.55 uur: Rolling Stones by Sticky Fingers (NL/BE)
15.20 uur: Tina Turner by This is Tina! (NL/BE)
16.45 uur: U2 by Bonavox (NL/BE)
18.10 uur: Queen by Miracle (IT/NL/BE)
19.35 uur: Bon Jovi by Cross Road (NL)
21.00 uur: Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE)
22.30 uur: Metallica by Present Danger (NL)
23.55 uur: AC/DC by High Voltage (BE/NL)

Locatie informatie

Brielle

Straat
Veckhoekse Sluisweg 2
Plaats
Brielle