slideZW001.jpg
slideZW002.jpg
slideZW003kopie.jpg
slideZW004.jpg
PD_Banner.jpeg
previous arrow
next arrow
Shadow

Legends of Rock, Mezz Breda

Kalender
Present Danger
Datum
20.12.2024
Locatie
Mezz Breda

Beschrijving

Op vrijdag 20 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Poppodium Mezz in Breda met wederom een monsterlijke ROCK/METAL-editie. Op het hoofdpodium zullen de beste tributebands van Metallica, Judas Priest en Iron Maiden alle hits en de beste albumsongs van hun muziekale helden met volle overgave en op het hoogste niveau het publiek in spelen. Samen met dynamische lichtshows en een perfecte ambiance zorgen zij voor een aaneenschakeling van spectaculaire shows en de ultieme ‘Live In Concert’-beleving.

Line up:
20.15 uur: Judas Priest by Painkiller
22.00 uur: Iron Maiden by Harris
23.45 uur: Metallica by Present Danger

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Europa de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, Iron Maiden by Harris, en Judas Priest by Painkiller is dit een MONSTERLIJKE ROCK/METAL-ervaring van het hoogste niveau.

Poppodium Mezz, Keizerstraat 101, 4811 HL Breda, opent op vrijdag 20 december haar deuren om 19.30 uur en het programma begint om 20.15 uur.

Ticket voorverkoop: € 25,- via www.legendsofrocktributetour.com en www.mezz.nl
Earlybird-ticket: € 20,- (beperkt aantal)
Groepsticket: € 22,50 (v.a. 10 personen)
Dagkassa: € 30,-
Fysieke voorverkoop: dagkassa Mezz Breda
(alle prijzen zijn exclusief servicekosten)

Locatie informatie

Mezz Breda

Straat
Keizerstraat 101
Plaats
Breda

tribute logo

In 2005, the band members decided to bring a Metallica set in addition to the regular performances. In the year 2007/2008, the band decided to register as a Metallica tribute for the national band competition "Clash of the cover bands". This was a great period for the band, in which, in the run-up to the final, great stages such as the Mezz Breda, the Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg and Paradiso Amsterdam were visited. Ultimately, this Metallica tribute was chosen as the winner in the national final in the Vechtse Banen in Utrecht. In addition, Thijs received the award for best guitarist. Meanwhile, the Metallica repertoire has expanded into a spectacular tribute show.


In 2005 besloten de bandleden naast de reguliere optredens een Metallica-set te gaan brengen.In het jaar 2007/2008 besloot de band om zich als Metallica tribute in te schrijven voor de landelijke bandcompetitie "Clash of the coverbands". Dit werd een mooie periode voor de band waarbij, in de aanloop naar de finale, vette podia als, de Mezz Breda, de Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam werden aangedaan. Uiteindelijk werd deze Metallica tribute in de landelijke finale in de Vechtse Banen te Utrecht gekozen tot winnaar. Daarnaast mocht Thijs de award van beste gitarist in ontvangst nemen. Inmiddels is het Metallica repertoire uitgebreid tot een spectaculaire tributeshow.