Beschrijving

Op vrijdag 25 september a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Gebouw-T in Bergen op Zoom voor een Rock-/Metal-spektakel van het allerhoogste niveau met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE/NL) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE). Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Paradise City en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.
DE VOORVERKOOP START ZATERDAG 1 FEBRUARI OM 10.00 UUR.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE/NL) en Guns N’ Roses by Slash N’ Roses (NL/BE) is dit een Rock-/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

Locatie informatie

Gebouw T Bergen op Zoom

Plaats:
Bergen op Zoom
Straat:
Wilhelminaveld

Gebouw-T is toegankelijk voor de mindervalide bezoeker. Er is een lift aanwezig die zowel naar de benedenfoyer als de bovenfoyer (oefenruimtes/studio) gaat en vanwaar het balkon te bereiken is. De zaal is gelijkvloers. Gebouw-T beschikt tevens over een mindervalide toilet.

Er zijn geen speciale plekken voor mindervaliden. Bezoek je een uitverkocht concert? Wanneer je vroeg aanwezig bent - liefst gelijk bij het open gaan van de zaal – dan is de kans groot dat wij jou een plek met goed uitzicht kunnen aanbieden. Als je door middel van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vooraf aangeeft een evenement met rolstoel te komen bezoeken, doen wij onze uiterste best je van een geschikte plek in de zaal te voorzien.

De lift is helaas niet toegankelijk voor elektrische rolstoelen. Mocht je met je elektrische rolstoel Gebouw-T willen bezoeken, neem ook dan vooraf contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; wij zorgen in dat geval voor een vervangende rolstoel.