Beschrijving

26 mei LEGENDS of ROCK Present DangerOp zaterdag 26 mei a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Poppodium Effenaar Eindhoven (main hall) voor een dynamisch Monsters of Rock spektakel met AC/DC by ACinDC (B), Metallica by Present Danger, Guns N' Roses by Slash N' Roses en Iron Maiden by Powerslave. Alle hits zoals o.a. Whole Lotta Rosie, Nothing Else Matters, Paradise City en Run To The Hills en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

Effenaar, Dommelstraat 2 in Eindhoven, opent haar deuren om 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.

Present Danger is een metal-band uit Kaatsheuvel die al sinds 1996 actief is. Naast eigen werkt en covers treed Present Danger sinds 2005 ook op als Metallica Tribute.

Present Danger is een echte live-band. In het verleden speelde ze al op o.a. Paaspop Den Hout, Het Hardrockfeest in Den Haag, Lentepop in Gouda, Borstrock in Nieuw-Vossemeer en All American Day in Weert. Maar ook vele kroegen en jongerencentra worden aangedaan. De live-optredens van Present Danger zijn energiek en interactief en staan garant voor een avond stevige muziek!

Naast de optredens heeft Present Danger 3 cd’s in eigen beheer opgenomen met eigen geschreven nummers. “No Escape” in 1998, het Live-album “[A]LIVE” in 2000 en in 2002 de cd “Nightmares…” Van het nummer “Dark Visions” van deze cd is tevens een videoclip opgenomen die regelmatig te zien is geweest bij Omroep Brabant.

2006 was het jaar dat Present Danger haar 10 jarig bestaan heeft gevierd. De band bracht een DVD uit met hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar en deze werd gepresenteerd met een avondvullend optreden in de Tavenu in Waalwijk met vele special guests. Ook in 2006 speelde Present Danger tijdens "The Night of Harmony" in Kaatsheuvel waar zo o.a. Nothing Else Matters ten gehore brachten samen met de Harmony Kaatsheuvel.

Present Danger is ook sinds de oprichting betrokken bij het Top 100 Live festival in Made. Hier word jaarlijks met vijf bands de hele Top 100 allertijden van Veronica Live ten gehore gebracht. Dat betekend dus 10 uur non-stop Live de allergrootste (rock-)hits!

Locatie informatie

Legends of Rock Eindhoven

Plaats:
Eindhoven
Straat:
Dommelstraat 2