Beschrijving

Present Danger Zolderpop Waalwijk 2017

Zolderpop 2017, zaterdag 24 juni, Raadhuisplein Waalwijk. Met Present Danger, De Manne vd Leesmap, Volbeat Tribute, Tomahawk

Omdat wij dit jaar 35 jaar bestaan, gaan we een fantastisch evenement uit de oude doos halen! Namelijk……ZOLDERPOP!

De verschillende edities Zolderpop in de jaren ‘80 leverden geweldige herinneringen op. Er wordt nóg over gesproken! 
En één van de ambities van ons jongerencentrum is om telkens weer nieuwe, fijne, grappige, leuke, mooie herinneringen maken! Daarom hebben we een fantastisch programma op zaterdag 24 juni 2017.
 
Deze editie is niet achter de Tavenu, ook niet bij het Lido. Het is op het Raadhuisplein en start om 19.30 uur! Je bent van harte uitgenodigd! Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Het wordt fantastisch!
 
De eerste band is Tomahawk. Zij zijn onlangs de winnaar geworden van de Moller Bandstrijd. Tomahawk is een enthousiaste Rock/Metal coverband uit Waalwijk. Zij geven graag hun eigen draai aan covers. Bij hen staat het geven van een te gekke show op nummer 1. Zij kijken er naar uit om Zolderpop te openen.
Ook komt de Volbeat Tribute band optreden. Zij spreken het publiek aan met de snoeiharde riffs, een swingende beat en herkenbare meezingers, wat zorgt voor een authentieke Volbeat-show. Met veel enthousiasme laten ze een groot aantal nummers horen met veel respect voor het origineel. Volbeat Tribute rules!
En natuurlijk mogen Present Danger en de Manne van de Leesmap niet ontbreken op deze jubileumeditie van Zolderpop! Moeten wij deze twee super bands, die hartstikke bekend zijn, nog verder toelichten?? Nee hè! Kom maar gewoon genieten van hun geweldig grootse optredens! 
Jos Rutters zal de presentatie van dit geweldig evenement op zich nemen.
 
We gaan er samen met de horeca van het centrum in Waalwijk (met wie wij deze editie organiseren), een avond van maken om nooit te vergeten!

Locatie informatie

Zolderpop Waalwijk

Land:
nederland
Plaats:
waalwijk
Straat:
Raadhuisplein