Beschrijving

THE LAST BLAST

Zaterdag 16 december 2017

ACinDC en Present Danger

#UITVERKOCHT  #SOLD OUT

Dit wordt de allerlaatste Rock4Life, hierna houdt het op en stopt Rock4Life met het organiseren van rockconcerten in TriPodia Katwijk. Rock4Life eindigt met de tribute waarmee het allemaal is begonnen, AC/DC, performed by ACinDC ( ex ACtion in DC ). Dit wordt uiteraard een big show inclusief vlammen, vuurwerk, kanonnenshow en speciale gastoptredens.
Om het afscheidsfeest extra te laten knallen is de allerbeste Metallica-tributeband Present Danger ook uitgenodigd om The Last Blast een extra dimensie te geven. Present Danger is zeker geen onbekende in Katwijk, al twee keer eerder heeft de band TriPodia op z’n grondvesten doen schudden en heeft inmiddels een  grote schare fans in Katwijk.

AC/DC en Metallica een geweldige combinatie voor de Goodbye party.

Zaterdagavond 16 december 2017

Tripodia

Hoornseplein 155 Katwijk

Tripodia Katwijk, het Cultureel Centrum voor Katwijk, is in 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig, multifunctioneel zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Dit varieert van Theater en Cabaretvoorstellingen, rock-, pop, en klassieke muziekconcerten, diverse festivals, Bingo, tot familie- en kindervoorstellingen. Er is voor elk evenement een passende zaal beschikbaar. Tripodia beschikt over diverse audiovisuele hulpmiddelen,
Beamers, licht & geluid.

Locatie informatie

Tripodia Katwijk

Plaats:
Katwijk
Straat:
Hoornseplein 155
Url:
http://www.rock4life.nl/