Beschrijving

Zaterdagavond 29 juni
Legends of Rock tour
Veld bij Breeze
Brielle

Op zaterdag 29 juni a.s. vindt een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL plaats op het veld bij Breezze in Brielle. De beste internationale tributes van Metallica, AC/DC, Guns N' Roses, Foo Fighters, U2, Queen en MUSE zorgen voor een spetterend Rock spektakel. Met hits als Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Paradise City, The Pretender, With Or Without You, We Will Rock You, Plug In Baby, XL podium, mega lichtshow en veel special effects wordt deze editie van LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL een aaneenschakeling van dynamische rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! De foodarea, ruime zitgelegenheden en een diversiteit aan merchandise maken dit unieke open air festival helemaal compleet.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste internationale tribute- en coverbands de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE), Guns N' Roses by Slash N' Roses, Foo Fighters by Monkey Wrench, U2 by In the Name of, Queen by Miracle (IT/NL) en MUSE by The MUSE Experience is dit een unieke Rock-ervaring van het hoogste niveau. 

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

Locatie informatie

Legends of Rock Brielle

Plaats:
Brielle
Straat:
Veld bij Breeze