Beschrijving

Zaterdagavond 30 november
Legends of Rock tour
De Vorstin
Koninginneweg 44
Hilversum

Op zaterdag 30 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Podium de Vorstin voor een Monsters of Rock spektakel met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE) en Guns N' Roses by Slash N' Roses XL. Alle hits zoals o.a. Nothing Else Matters, One, Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Paradise City, Sweet Child O'Mine en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Metallica by Present Danger, AC/DC by High Voltage (BE) en Guns N' Roses by Slash N' Roses XL is dit voor de liefhebbers een Monsters of Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Metallica by Present Danger
Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Tijdens haar optreden zullen niet alleen de grootste hits als Enter Sandman en Nothing Else Matters voorbij komen, maar ook de beste albumnummers uit de rijke geschiedenis van Metallica.

Locatie informatie

De Vorstin Hilversum

Plaats:
Hilversum
Straat:
Koninginneweg 44

Op vrijdag 10 februari komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Podium de Vorstin in Hilversum voor een spetterende Rocknight met Metallica by Present Danger en Guns N’ Roses/Slash by Slash N’ Roses. Wereldhits als ‘Nothing Else Matters’, ‘Enter Sandman’,  ‘Sweet Child O’Mine’ en ‘Paradise City’ zijn slechts enkele van de vele klassiekers die deze avond voorbij zullen komen