Zaterdagavond 11 november Metropool, Industrieplein 10 te Hengeloo

Wij hebben genoten van de afgelopen editie van de Legends Of Rock tribute night. Zelfs zozeer dat dit vraagt om een herhaling! Een XL- herhaling want volgend jaar doen we weer een Legends of Rock maar deze keer in de vorm van een heus festival!


Present Danger HengelooOp 11 november 2017 zie je de toptribute van afgelopen vrijdag (Slash N’ Roses) terug, De tribute aan AC/DC is deze keer in handen van het Engelse AC/DC UK, en Present Danger ramt het repertoire van Metallica erdoor! Daarnaast staan er nog 2 tributes op het programma: VOLBEAT TRIBUTE, en POWERSLAVE komt de vetste nummers van Iron Maiden spelen!

In de kleine zaal hebben we iets speciaals voor iedereen die zelf wel eens deel wil uitmaken van een tributeband: Rockzooi’s Live Karaoke! Rockzooi heeft een uitgebreid repertoire (heavy) rocknummers die ze live spelen met jou als zanger! Daag je vrienden uit om op het podium te stappen of doe het lekker zelf!

Onze chefkok slingert op 11 november de winterbarbecue aan zodat je jezelf kan trakteren op een stevige hap, en natuurlijk zorgen we voor een goedgevulde bar!